Welkom op Camping Au Coeur du Lac


De camping ligt op 4 km van het meer van Annecy (directe toegang vanuit de camping) in het kleine stadje van Sevrier, de voordeur van het "parc naturel des Bauges". 40 km en 80 km van Genève naar Italië.

De camping heeft ligt directe aan het fietspad  van Annecy naar Albertville die ook voor een gedeelte langs het meer loopt.

U kunt in 15 minuten naar Annecy fietsen terwijl u geniet van het meer, ondertussen vermijdt u het drukke verkeer op de provinciale weg naar Annecy.

Om naar het strand te gaan hoef je alleen maar het fietspad over te steken. Je komt vervolgens op een met gras begroeide strand terecht. Aan de kant is het water 40 cm diep waar door het strand uitermate geschikt is voor kleine kinderen.

In de zomer is de temperatuur van het water ongeveer 24-25 °.

Dit jaar ontving de stad Sevrier de status "France Station Nautique" en is nu een van de 40 nationale water-stations van Frankrijk.

Annecy heeft een aanvraag ingediend om het meer op de werelderfgoedlijst van de UNESCO te laten zetten. Rondom het meer kunt u genieten van een uitzonderlijke natuur, en u kunt al uw favoriete sporten beoefenen.